Tydliga köper in sig i Svenska Försäkringskoncept AB

tydligabakgrund

Tydliga har köpt 51% i Svenska Försäkringskoncept AB, detta är ett steg i den plan vi lagt för att växa inom Affinity & Gruppförsäkringslösningar till större företagsgrupper och organisationer.
Vi vill tillsammans nu skapa marknadens bästa lösning till våra kunder. Vi har marknadens modernaste system och kan erbjuda elektronisk teckning av såväl sak och livprodukter, vi kan hantera flera olika försäkringsgivare och paketera detta så att kunden bara får ett försäkringsbevis och en faktura. Vi kan överföra all data i realtid till försäkringsgivaren och våra partners. Vi vill kunna erbjuda allt från upphandling, paketering, administration, försäljning och skadehantering. Vi skräddarsyr helt enkelt lösning helt utifrån organisationens behov och önskemål.

– Jag är otroligt stolt över att få välkomna Svenska Försäkringskoncept  med grundarna Johnny Carmefeldt & Karl Wallin till Tydliga koncernen. De kommer att fortsätta driva affären och nu  hjälpa våra 270 rådgivare med upphandlingar och skräddarsydda lösningar till deras kunder. Känns så skönt att få stärka upp vår organisation med deras kunskap och erfarenhet inom detta område, säger VD Thomas Fjällström

– Vi startar nu en mycket spännande fas där vi som en del i tydliga kommer få ännu bättre förutsättningar att skapa marknadens vassaste lösningar för företag och organisationer. Vårt mål är att bli nummer ett på Affinity & Gruppförsäkringslösningar. Detta blir möjligt med Tydligas stora förmedlarnätverk som ständigt växer och vår IT-plattform som är anpassad för framtidens digitaliserade försäkringsmarknad, säger Johnny Carrmefeldt

För mer information kontakta

Thomas Fjällström                              Johnny Carmefeldt
VD Tydliga AB                                     VD Svenska Försäkringskoncept AB
070-58 36 101                                     072-307 71 57
thomas.fjallstrom@tydliga.se               johnny.carmefeldt@svenskaforsakringskoncept.se

Fakta om Free Brooker Group & Tydliga

Tydliga tillhör Free Brooker Group och är en ny aktör på den Svenska rådgivarmarknaden inom försäkring och finansiella tjänster. I dag är vi drygt 270 rådgivare på fler än 50 orter runt om i Sverige.
Som fristående aktör väljer vi från hela marknadens utbud av försäkringar, pensioner och placeringar.
De flesta av våra förmedlare arbetar under egna företagsnamn men alla är utrustade med FBGs muskler.
Det betyder att marknadens bästa lösningar nu finns hos en personlig rådgivare nära dig.
Vi talar lika många dialekter som det finns landskap och tillsammans har vi ett utbud som slår det mesta. 


Vi är en serviceorganisation för fristående rådgivare med lokal närvaro som kombinerar den stora organisationens tyngd med den lilla aktörens snabbhet och lyhördhet.